Generalconstructalpin
generalconstructalpin

Teren si casa vanzare zona Baneasa langa Spitalul Regina Maria


Bucuresti, judet Bucuresti
REF15000209821

Teren si casa vanzare zona Baneasa langa Spitalul Regina Maria

Detalii
Va propunem spre vanzare un teren de 547 mp si casa in suprafata 131mp parter + mansarda , in zona de Nord a capitalei , in Baneasa , in vecinatatea lacului Baneasa . Terenul este foarte bine pozitionat , intr - o zona rezidentiala si metropolitana linistita , cu vile noi si sedii ale unor spitale private precum Regina Maria , cu iesire imediata spre pasaj Baneasa , spre Gara Baneasa , spre B - dul Ion Ionescu de la Brazi si spre Soseaua Bucuresti - Ploiesti . Terenul este o superocazie atat pentru constructia unei vile ca resedinta familiala cat si pentru o investitie pentru construirea unui sediu firma si / sau birouri . Pretul / mp de constructie noua in zona este in prezent intre 1800 - 2200 euro / mp .
Terenul are un avantaj pentru orice tip de constructie , Pe teren este construita o casa noua care poate fi renovata si modificata iar apoi locuita . Exista cadastru si intabulare , precum si certificat de urbanism .

Avantaje: Pozitionare deosebit de buna , in zona de Nord a capitalei , in vecinatatea lacului Baneasa , cu acces rapid catre zona de business Nord , cartier Aviatiei si B - dul Barbu Vacarescu si alte puncte de interes precum Mall Baneasa , pasaj Baneasa catre DN 1. Accesul este de 3 minute cu masina pana la Piata Presei Libere si la 10 minute pana la aeroportul Henry Coanda .
Super ocazie pentru investitori de a cumpara un teren bun pentru constructii , in cea mai cautata zona de Nord a capitalei , la un pret atractiv raportat la pretul pietei din zona Baneasa - Herastrau .
Te invit la o intalnire pentru alte detalii privind aceasta ocazie de investitie !

Caracteristici
Suprafaţa teren : 547 mp
Tip teren : constructii
Clasificare teren : intravilan
Construcţie pe teren : Da
Suprafaţa construita : 130 mp
Specificaţii
Alte detalii zona
•Amenajare strazi : asfaltate
•Mijloace de transport
•Iluminat stradal
Vecinataţi
Lac Baneasa , Spital Regina Maria , Pasaj Baneasa , Romatsa , Fundatia Regina Maria , ANAF sector 1, Grivco

teren si casa vanzare zona baneasa langa spitalul regina maria

Teren si casa vanzare zona Baneasa langa Spitalul Regina Maria
Teren si casa vanzare zona Baneasa langa Spitalul Regina Maria


Formular Contact

Mesajul dumneavoastra


cv

Alte anunturi de generalconstructalpin


Imobiliare Terenuri